Sabtu, Oktober 01, 2011

Tart Chesee


Besua kembali..nak tayang tart chesee yg sy oder dari Mas Duniaku..,,alhamdullilah Mas sampai pada waktu dan hari yg di janjika,,,..plan asal sy yg nak pergi ambik sambil keluar beli barang tp Mas cadang nak kerumah saya pula..sy pun ape lagi seluas luas rmh saya tadahkan hehehhehe...acutally tart ni sofea yg request dah lama sangat dia nak cuma saya aje x terbuat2....memandang kan beberapa hari lepas Mas ada menayang tart ni so terus sy msg Mas nak oder...rupanya Mas pun ada ambik tempahan juga di sekitar kawasan tedekat terutama sekolah ank beliau...sy oder sebanyak 30 biji...teruja betul sofea dpt...negok kotak yg Mas isi kan tart ni cantik kan kotak Pizza.....rupanya kotani ada jual di kedai bhn3 kek...sampai ank saya pun tertipu sekali ingat saya oder piza tebaru heheh...tart Mas ni menepati cita rasa sy sekeluarga...rasa shell nya cukup ragup..dan inti x berapa manis sedang2 elok...chesee pun terasa...cute kan lorekan bunga tu....ok sape yg teringin tu boleh le roger2 Mas ye...tq Mas sanggup hantar sampai dlm rmh hhehhehe mari kita layan..

ada dah kena ngap tu....npk ada yg luak  ehheh

cantik box ni..

sdpnya,,nyam nyam

5 ulasan:

Nazrah berkata...

sedap nampak gayanya... nanti boleh ler kita order ngan Mas gak..

Mas berkata...

alhamdudillah, akak sekeluarga suka..
wahh..baik punya promot ni..he3..
model pun cun jerk berposing...
maceh kak sheila....muahhh

Sheila Shafeareen berkata...

heeh Nazrah mmg sdp x manis sukamkn cam ni tau...terigin kasi oder jeee sure sampai punya

Sheila Shafeareen berkata...

Hai Mas hehe mmg ni pun cam x cukup2 jeee model posing..tu pun cam tamak2 x bg mkn byk dia nak sorok...last2 akk yg sorok dulu heheh..apa pun tq

Zaliedana berkata...

Wah cantik2 cistart kak mas,owh kak mas da juai cistart rupanya..Baguslah murah rezeki kak mas,alhamdulillah..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More