Isnin, Mac 01, 2010

Steak Fajitas Varsi Pratha Rolls

 
siap di potong ade salat lg...
nyam nyam nyam taruk sos & mayo
yg belum di potong lg...

Salam utk semua di pg isnin, hari petama bulan mac ye... masa belalu begitu pantas sekali... syukur kepadaNya kerna mmberi nikmat ke atas kita semua Amin..baiklah dah puas jalan2 mkn angin yeee..so hari ni mulakan tugas harian seperti biasa...utk pg ini breakfast dgn manu ala2 maxico ye, dah kena jankitan dengan k.watie ni..mmg sdp masing2 makan separu dan seperti biasa pg ni ade yg bawa bekal...ank2 suka rasa seakan kebab.. cuma resepi ni sy gunakan beger ayam ,so ape lg nyam nyam leee, nak resepi boleh terjah ke rumah k.watie yeee selamat besarapan...

2 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Sedap & senang kan Shiela...ha akak makan roti dengan butter tabur gula jer...tak sempat daaa!!

Sheila Shafea berkata...

salam k.watie ye kak thank's yee mmg semua suka nek time kalau buat gi bekelah pun boleh bawak bekal makanan ni...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More