Ahad, Mac 28, 2010

Kelas Masakan Kali ke 3 - Nagasari Cendol & Roti Grg Becili

Salam di hari minggu seperti biasa setiap ahd selang dua minggu di adekan kelas masakan oleh kaum ibu di tempat sy..tibanya kelas masakan kali ni sy yg jadi Chef...Alhamdullilah semua bejalan lancar dgn suasana yg sangat meriah dan happy..hari ini betambah lg seorg.. adik Ina yg cantik manis tu.. terima kasih Ina kerna sudi dtg..moga2 beterusan ye... bebaju pink tu Mama D yg tetap setia di kelas masakan ini..cayalah.... manu  di kelas hari ini ialah Nagasari Cendol & Roti Grg Becili..simple je manu2 tu..cepat dimasak sdp di mkn.......Terima kasih pada semua yg sudi menghadirkan diri..jumpa lg di next class yee
resepi yg dah siap...
Proses membungkus nagasari candol dlm daun pisang...
wahh semua ank2 murid dah pandai ni.....heheh

2 ulasan:

openid berkata...

Cendol dalam daun pisang ek... tak pernah terai lg ni :)
Ijan

Sheila Shafea berkata...

sedap nagasari cendol nnt sy but lagi sy tayang disini yee..dlm senarai kuih di sebelah pun sy pernah buat boleh negok kat sana yeee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More