Khamis, Mac 18, 2010

Paratha Egg Roll & Chicken Curry

 cicah dgn kari ayam pehhhh
empat gulung pun dah kenyang

Hai semua..n3 lunch sy hari ni pehhh x msk nasi pun ..tukar selera..pegi sana sini jln masuk dapur kekawan ade di sajikan manu ni, so sy pun nak juga merasa mcm mane sedp keee..hemm mmg sdp kenyang sesagat..tambah pula buat kari ayam utk cicah.. kalau ade lebih boleh buat lauk utk mlm sekali...lembut je roti paratha ni jenama kawan beli kat tesco puchong,,kat supermarket mane2 pun ade...sy tambah sikit taburan bawang..selamat menjamu selera ye..

8 ulasan:

Kaseh NazLieza berkata...

stp kali tgk entry2 akk mesti trus lapo n teruja nk masuk dpur..ehehehe

Sheila Shafea berkata...

Hai kaseh hehe tulah akk dah ajak mai dtg..boleh rasa masakan akk ni hehehe

Amy Nujaimy berkata...

sedapnyer.... kenaper x pernah terpikir nk wat camni ek.... pas ni harus dicoba..... yessss!!!!

indahhouse berkata...

salam kak sheila,
wah....banyaknya egg paratha...memang kenyang tu kak. kari ayam pun besar2 tuh.
pss, saya tumpang makan kat sini plak ya...hihi..

♥LOVE2COOK♥ berkata...

Love pun buat egg paratha rolls with chicken curry for dinner tonight! Makan 3 roll pun dah kenyang..hehee..

N3 esok..:)

Sheila Shafea berkata...

Hai amy- hehe sdp lee amy try buat yeee

Sheila Shafea berkata...

w'salam indahhouse- ye mmg sdp , simple, dan kenyang..aym curry tu mmg but bessar sikit utk mkn nasik sekali hehehe

Sheila Shafea berkata...

hai love2cook- hee yess so nice rasanya..very kenyang hehe..i nak dtg rmh u pulak rasa bolehhh

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More