Rabu, Mac 03, 2010

Ikan Talapia Bakar & Sup Cendawan

 
talapia bakar dgn sambal kicap
sup cendawan campur sdp ni...
ape lg time lauk panas sdp mkn jemput semua mkn tghari ye...

Hai semua taraaaa dah siap masak utk lunch keee..n3 hari ni lauk2 utk nasi putih pulak ye..maklum le sejak menjak ni asyik2 pekena nasi bebagai jenis jeee...bg yg nak lunch tu jom pekena ikan talapia bakar cicah sambal kicap serta lawanya sup cendawan campur...buat pegetahuan semua nilah fest time sy masak dan beli ikan talapia merah, selama ni x pernah makan pun satu family...sejak dua menjak di paksa cuba mkn oleh ipar jd kemaruk pulak...sampai Mr.laling pun dah suka.....ok ape lg jgan tugu lama perut dah keroncong ni jom besantap...

2 ulasan:

kakchik berkata...

dua-dua kakchik suka. Lauk macam ni ratah saja pun sedap kot.

Sheila Shafea berkata...

Salam kakchik- yeye meratah je sdp..naknya sup tu tgah suam2 pehhh terangkat...jemput

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More