Isnin, Mac 01, 2010

Gadering (Part 2)

 
posing sambil masak hehehe
juadah yg di masak
fishing time..dapat keee...
ehhh awek mane ni...
pantai T'ganu mmg cantik air lautnya jernih..w'pun cuaca panas tp bila di tepi pantai angin betiup sejuk...

Salam semua..hai n3 sambungan story gadering yee ,nilah juadah yg sempat kami semuabuat time main masak- masak hehehe jimat sikit ..kalau dah ramai mcm ni makan luar bajet lari hahahaha...ade di sediakan tpt memasak lg snng....dah mkn semua melepak negok tv pula, mana yg nak mandi kolam silakan terjun kedalam hehe, cuma gbr kolam x sempat di snap, serta mana yg nak gi megail tu boleh lah ikut sekali ye...kali ni empat family adik beradik yg join mmg hapening, tu pun ade tiga lagi family yg x dpt join sbb ade hal..anyway next pecutian boleh serang lg hee layan ye pic2 ni ,nak negok lebih2 lg masuk facebook..jemput

2 ulasan:

Amy Nujaimy berkata...

salam......

seronoknyer gader2 gitu...... lama x g berkelah ngan family.... rindu pulak maser nak lalu.... huhuhu

Sheila Shafea berkata...

Salam Amy heeee capat pakat2 dgn adik beradik hahaha jgn tunggu lama2 tau..nnt kempunan nak mandi laut...family sebelah suami akk ni pantang ade cuti mmg selalu pe cuti2 m'sia..tong2 le bayar hahaha

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More