Sabtu, Mac 13, 2010

Bee Hoon Goreng Lada Hitam & Sambal Sotong

kalau beli kat luar pun sure ambik bee hoon gan lauk sambalkan

Salam besiaran di pg sabtu...selamat becuti pengal petama pada ank2 semua..isi masa lapang yg teluang itu dgn atvt yg bemafaat dan befaedah yee..sekolah cuti buku pun jggnlah cuti juga ye, pada yg pegi jjcm tu or cuti2 m'sia selamat beholiday besama family..

Time cuti cam gini semua lewat sikit bagun, pg ni saya just sajikan manu breakfast bee hoon grg lada hitam & sambal sotong..Mr.laling sempat le bawak bekal...ingat nak buat nasi lemak pg ni..,memandangkan berat jugak tu.... kena nasi lemak pagi2 takut gantuk leee,.nnt lunch dah kena masak nasi pulak,..so ubah haluan hehehe ,sambal sotong buat lebih sikit boleh bawa ke tghari..jemput sekali bf...

2 ulasan:

mamawana berkata...

Salam sweetie...

Laparrrrr.....sedapnyer bihun + sotong. mai sepiring....

Sheila Shafea berkata...

w'salam mamawana

boleh mail lee kita sarapan besame

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More