Selasa, Mac 09, 2010

Sardin Roll

 
boleh dpt bayak ketul,  pg ni ade yg tapau ke opis & school
inti sardin dan kentang sdp...
belum di bakar lg tunggu giliran 

Salam di pg selasa yg indah..pg ni bf  dgn sardin roll..actually dah tahu kalau buat ni mmg makan masa sikit lambat nak tunggu mebakar lagi, so semua penyediyaan telah di siapkan sebelum masuk beradu mlm td hehehe kira ngam ngam time le siap membakat boleh masuk beguling lelapkan mata hehehe.. sdp lembut canai bg nipis kalau tebal nnt kulitnya rasa x masak, ank2 pun x mau mkn, bakar bg garing sikit suka yg ragup... resepi dpt masa singah kat rmh kak Ina KL di rumah Jun serta kak Ummi pun ade... kes masuk dapur rmh kak Ina Kl lah ni dah tetarik hati...ape pun mmg sdp jemput besarapan sekali...

2 ulasan:

fzi berkata...

Salam shafea...
Pagi2 tengok ada sardin roll kat blog shafea...terus teringat time kelas Sains Rumah Tangga form 1 -3 akak dulu, penah buat ni... mmmm best nya... :)

Sheila Shafea berkata...

salam Fzi- hehe tulah mmg sdp time SRT dulu pun ade belajarkan ..sameleee ade masa nny buat ye

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More