Rabu, Mac 31, 2010

Pisang Goreng Sambal Kicap

Hai semua n3 pula manu utk minum ptg hari ni.. dah gelap ni nak hujan perut pasti lapar..pada yg belum mkn lunch tu jom pekena pisang grg cicah sambal kicap..pisang grg panas dah siap..teh o panas pun ade ni dah bancuh...nak lg sdp perahkan limau nipis lg kaww...dulu mmg pelik juga dgr mber2 cerita mkn pisang cicah dgn sambal kicap tp bila deh pekena sekali masa gi tangkak tu sdp lah pulak sekali nak dua tiga kali hehe...
org johor biasanya tahu le resepi ni...hemm teh o pns pun dah siap bancuh sekali ni..jemput

6 ulasan:

Almya berkata...

shiela sedapnya...minta sikit... lapar hujan2 ni...

maz berkata...

salam kak...waaa kita pun nk join kak la..cdpnyeee..wpun kita bkn owang jhor..tpi kita sukeee..

Sheila Shafea berkata...

hai Almya heheh mari le byk lg ni baru je grg sdp tau

Sheila Shafea berkata...

w'salam maz heheh cepat dtg siap dah dgn teh o ni..kita pun bukan org johor tp suka mkn hehehe

Datin El berkata...

sheila..aduhai ujan2 ni kalau dapat cecah goreng pisang ngan sambal kicap ni mmg best giler..teringat kat kampung huhu

Sheila Shafea berkata...

Hai kak DatinEl- yeye betul ni tegah ade lg ni boleh grg lg..bacuhan tpg pun ade boleh grg heheh jemput yeee kalau ade geng lg best ni

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More