Rabu, Mac 17, 2010

Bekelah Mandi Manda Di Sg.Congkak

best sejuk air sg...
Kelaparan ni...
bekalan yg di bawa
lepas mkn boleh sambung mandi

Hai semua, nilah story yg dijanjikan pg tadi ...bekelah sambil mandi manda ..x jauh pun ke Sg.Congkak, Hulu Langat jeee..org x berapa ramai tu yg seronok nak kongke tempat hehe...kalau gi sabtu  and ahd pasti tempat penuh...saje bwk ank2 mandi2 kebetulan Mr.laling ambik cuti utk besama ank2 di musim cuti ni.... pukul 4.14pm dah sampai rmh cos kena balik cepat takut jln jem, paham2 jelah hari bekerja area kat cheras tu pasti sangkut punya, time2 org balik opis ni....bekalan yg dibawa nasi carrot, rendang ayam, sambal sotong kembang, kuah kacang, muffin. Semalm sudah ke laut hari ni ke sungai pulak....layan

2 ulasan:

wawa berkata...

bestnye akak...terus rasa nak kawin hehe =)

Sheila Shafea berkata...

Hai wawa hehe tegelak akk cepat tau..ade nikmatnya dah besuami n ank..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More