Jumaat, Mac 26, 2010

Nasi Lemak

Salam semua di pg jumaat...bf ape yek..tentulah nasi lemak yg dah lama x mkn dan buat ni..smlm npk kat rumah dek Hana .. kempunan pulak negoknya.. tp Hana buat nasi lemak kukus..sy pg ni buat nasi lemak biasa je belaukan telur mata serta sambal sotong ...yg lain tu seperti biasalah tapau menapau...siap utk tiga bungkus ..nak besarapan pg2 sangat x masik keperut pulak...telur mata pun bwt utk seorg sebiji...ape lg jamu leee
sy masukan seinci halia yg di mayang halus dlm nasi lemak tu..baru rasa wangi dan sdp..yg penting daun pandan ttp ade...jemput

2 ulasan:

fuzidss berkata...

wahhhh saya adalah penggemar setia nasi lemak tapi laa ni saya takut nak makan ...due to my age now kena slow down sikit

Sheila Shafea berkata...

hai fuzidss hehe ye ke Fv nasi lemak..akk ni kalau kempunan baru le buat..

anyway kena kurangkan time age meningkat ni ..espcially yg belemak2 and manis2......

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More