Khamis, Mac 25, 2010

Microwave Banana Pudding

Hai semua n3 banana pudding..mmg pg2 lg sesudah subuh dah kempunan nak buat resepi ni ...sambik dok mengoreng laksa pendek utk bf sambil tulah godek banana pudding ni...pehhh ni baru je rasa mmg sdp..ank2 x ade ni sy sental dulu dgn ice cream vanilla. hemmm sdp betul lebut lemak dan gebus.. kekawan perlu cuba tau...resepi dari Ijan Finland tu...kar rumah Ika B'kok and rmh K.Watie pun ade boleh le copy resepi dari sana..sory x sempat nak letak resepi yeee kerja lain byk menunggu...banana pudding ni mmg sdp...layan pic ni
pehh lelehan ice cream vanilla dan taburan serbok koko tu yg buat sdp..nyam, nyam
kandungan gula sy kurangkan sikit sbb nak mkn dgn ice cream..

5 ulasan:

fuzidss berkata...

salam Shafea, saya Dayang Sophia dari Shah Alam, beranak 5. Salam pengenalan. saya suka sangat dessert bila tengok banana puddingtu alahai. Saya Link ya

Sheila Shafea berkata...

w'salam dyg sophia ye ke sukka nnt boleh try buat yeeok tq yeee

Watierman, rmanbkr berkata...

Kan dah berjangkit...senang kan....mesti selalu buat...kalau ada tetamu terkejut ker boleh jer jamu panas2...hehehe!Best nya!!

Sheila Shafea berkata...

Hai K.Waite betul tu sekejap je buat nya godek2 je dah siap...rasa pun mmgbebaloi..mkan sejuk or masih pns pun bolehhh

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More