Salam utk semua rakan...di hari minggu yg sejuk dan hujan x berhent2 lagi ni ..pasti laparkan di ptg hari, jom pekena roti inti sardin atau roti bentuk karipap beinti...tiba rajin tu leh le wat camni..tiba pula time kurang rajin pasti di gulung2 je heheh.. kalau x nak bagi meresap byk minyak pada roti tu kenalah rajin sikit yeee..gelekkan dulu roti dgn pegelek atau kalau nak cepat tekan2 dgn jari bg leper dan letak inti...nak gulung boleh atau guna acuan karipap pun boleh..saya buat lebih dan simpan dlm peti sejuk agk2 nak mkn baru di grg..
letak roti yg di leperkan ketas acuan karipan dan masukan inti sardin kalau nak letak apa2 inti pun boleh, inti kentang, sayur pun boleh..tepulang pada citarasa kawan2 ye...
Setelah di bentukan..nak lagi elok buat byk2 dan simpan dalam peti sejukan, bila nak mkn baru le di keluarkan dan grg...amacam cun tak heheh
bolehlah di grg, minyak jgn telampau byk...jgn grg lama sagat, agak sudah kekuningan angkat takut nnt roti hagit pulak ye ...jemput
letak roti yg di leperkan ketas acuan karipan dan masukan inti sardin kalau nak letak apa2 inti pun boleh, inti kentang, sayur pun boleh..tepulang pada citarasa kawan2 ye...
Setelah di bentukan..nak lagi elok buat byk2 dan simpan dalam peti sejukan, bila nak mkn baru le di keluarkan dan grg...amacam cun tak heheh
bolehlah di grg, minyak jgn telampau byk...jgn grg lama sagat, agak sudah kekuningan angkat takut nnt roti hagit pulak ye ...jemput