Ahad, Jun 20, 2010

Satay Ayam Doubel

Salam...nyam nyam utk mlm ni dapur x berasa tau..siang tadi berasap pun kejap saja buat manu lunch yg simple..bz bebeno lee gamatnyakan...dok megemas yg entah bila akan berakhir heee.. utk dinner mlm ni Mr.laling belikan Satay Ayam Doubel .. x jauh mana pun sebelah rmh jeee gerainya..satay ni dua kali gande panjangnya dan besar dari satay biasa harga sebatang RM1.00 isi ayam besar2..siap dengan sos kicap pedas..nak ikutkan rasanya lain dari satay biasa..seakan rasa kebab ada juga...so mlm ni kita layan jelah satay ayam doubel
kira dua batang pun dah cukup kenyang..



6 ulasan:

Sari Yusa Ibrahim berkata...

wawawa... satay double bleh bagi trouble, makin bertambah mahallah lemak2 kat badan kita kalu bagi makan satay ni.. hehe.. tak mo.. tak mo...

Sheila Shafea berkata...

hai Sari satay ni sedap x belemak pun mcm satay biasa jugak isinya....

d.i.m berkata...

wah sedapnya....
teringin sgt2 nk rasa..


http://islandofdim.blogspot.com

Sheila Shafea berkata...

Hai d.i.m heheh sdp rasa x mcm satay biasa...daging aymnya lembut jeee

Watierman, rmanbkr berkata...

Uish...double trouble.....Dik cayang sila datang ambik award kat blog Akak ya!!!tapau sikit boleh??

Sheila Shafea berkata...

salam kak watie heheh beganda gitu hehe jemput terimakasih kak saya dtg ambik award ye

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More