Jumaat, Jun 18, 2010

Donat Ball Felling Durian Jem

Salam....besua kembali..projek hit teh dah siap...nyam nyam..pehhh nak kata ape lagi yek... sdpnya itulah yg tekeluar dari mulut2 yg mkn donat ball ni..letak jem durian mmg nak lagi dan nak lagi hehhe
Seperti biasa adunan donat sy buat same dgn adunan donat suria cuma sy buat bebola kecil-kecil bg npk cute miut..nak belah tegah letak filling atau di paip kat atas donat pun boleh, same jeee...
selamat minum petang



2 ulasan:

jalilah_jy berkata...

ada petua kata..tekankan donat tu biar leper sikit baru nasukan muncung botol dan paipkan intinyee.. maaf shiela akak belom try lagikk hehe..

Sheila Shafea berkata...

hai jalilah yee mmg betul kena tekan kan sikit patu injet degan filling..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More