Sabtu, Mei 08, 2010

Soup Ikan Merah

Hai semau haa... dah siap pun lauk utk lunch hari ni, mkn jom le ,time2 cuti gini segala penghuni rmh ade so ape lg kenalah turun kedapur cepat...x bg can langsung ye hehe, x pe mlm ni nak relek cos ada yg nak belanja mkn heheheh layan soup ikan merah ni ..actually ikan merah ni pun lama x beli...ape pun kita layan dulu manu santapan hamba tegahari ni
negok tu megage je mulut ikan tu nasip gigi dah gosok hehehe
isi ikan yg lembut ada kentang & carrot



7 ulasan:

ijayuji berkata...

salam kak! kita kalau sup2 ni mmg suke tp jarang sgt guna ikan, kalaulah buat pedas2 niii sedapnyer! Ikan merah dah bertahun tahun tak makan ehehe... nak cuba belilah! :D

Kaseh NazLieza berkata...

klu ngandung pon bisa ngidam nih...ehehehe

Sheila Shafea berkata...

w'salam ija hehe tulah akk pun jarang buat sup ikan ni sbb dah npak kat pasar terus sambarllg pun lama x mkn juga..jum layan

Sheila Shafea berkata...

Hai kaseh ye ke time gandung megisam yee heheheh sup senang je buatnya

azian berkata...

Ye lah Ela...akak pun lama betul tak masak sup ikan merah....

Sheila Shafea berkata...

salam k.azian tulah baru jumpa kat tasci puchong kemarin tu yg terus sambar...sesekali pekana sdp pulak naknya ada sambal belacan

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More