Selasa, Mei 18, 2010

Nasi Hujan Panas & Kari Ayam

Hiiii  taraaaaa n3 lg.. siap dah masaknya...buat nasi hujan panas jee..pati ptg pun hujan tu heheh..kari aym pg tadi mmg buat lebih so le mkn gan nasi hujan panas ni..resepi leh dpt kat MyR ye..nasi ni pun gaya org malas juga...main campak2 jeee.ok yg penting ada rasa...
lauk kari ayam...




7 ulasan:

Siti berkata...

sedapnya...pandai dia masak...he3

Sheila Shafea berkata...

hai Siti hehe biasa je siti pun boleh buat juga heheh

Sari Yusa Ibrahim berkata...

Sheila, kita tak pnah lagoi cuba msk nasi hjn pns ni, takut jadi hjn lebat laks.. hik2, tapi 1 day, msti nak try gak..

Sheila Shafea berkata...

Hai Sari hehe mcm buat nasi minyak jugak lebih kurang cuma renjik calor tu..jali lehujan panas

indahhouse berkata...

salam kak sheila,
cantik dah tu nasi hujan panas kak. ada warna lagi. kari ayam lak tu. adus..menambat selera.. nanti nak cuba juga :)

Sheila Shafea berkata...

Slam hai indahhaouse tq hehe kalau rajin leh buat simple je tu...hujan di petang hari keluar pelangi hehehe

Sheila Shafea berkata...

Slam hai indahhaouse tq hehe kalau rajin leh buat simple je tu...hujan di petang hari keluar pelangi hehehe

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More