Jumaat, Mei 21, 2010

Oder Kuih Tako

Taraaaa hai utk minum2 ptg hari ni sy x buat kuih ye heheh, sy oder je kuih dari kawan kita yg kencang bisnya..kuih tako dari Mama D - NMY HouseOf Satay.com actually kuih ni sy pernah oder mmg sdp lemak dgn erti kata secukup rasa lah..kebetulan Mama D ade tempahan kuih tako yg banyak hari ni so sy tumpang le sekali megodernya... pada kekawan yg nak oder kuih tako yg sdp ni bolehlah ke blog Mama D yeee
negok tu kuih tako betapa comel dan kemas buatnya..sdp dlm tu ade letak sengkuan cina yg di cincang bau kuih pun harum dari kelongsong daun pandan.. sesuai utk buat majlis makan2 atau kenduri kendara..



6 ulasan:

MAMA IETA berkata...

sedapnya! cantik pulak 2.
kuih kegemaran ieta wakyu bulan puasa. hari2 beli. hehehehe

Sheila Shafea berkata...

Hai mama Ieta ye ke sdp tau kuih ni...akk pun suka sbb tu oder dari kawan dia pandai buat kuih ni

RiShaZalia berkata...

salam kak sheila... wah... kemas nya kuih ni... mesti rasa pun enak... kena skodeng resipi2 ni... mahu jugak mencoba buat sendiri... mesti belajar buat kelonsong dulu... boleh pas ke eikkk??? hihihi

Sheila Shafea berkata...

w'salam Risha yee sdp kemas dan cantik..akk oder dari kawan kuih ni..bau wangi dari aroma daun pandan tu

piah berkata...

tolong, terliur tengok kueh tako tu. oder kat mana ek. boleh bagi web add dia tak. tima kasih. salam

Sheila Shafea berkata...

piah kat situ akk dah tulis blog yg buat kuih tako ni..sila baca yeee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More