Isnin, Mei 10, 2010

Satay Ayam

Salam utk semua..dah puas yee harap semua happy semlm dok menyambut Hari Ibu..puas mkn2 yee..ok ni3 story mlm tadi just buat majlis kecilan saje di rmh..sy telah menempah satay aym yg mentah serta kuah kacang dari Mama D - NMY HouseOfSatay.com..mmg  dah kerap kali menenpah dari beliau satay yg mentah ..sy suka oder yg belum di bakar lagi sbb nak bakar membakar kat rmh bg npk meriah sikat dgn asap tu hehehe..maklaum le majlis mkn2 kena npk kecoh2 sikit...Sesiapa yg nak oder satay bolehlah ke blog Mama D ye..
Satay ayam yg belum di bakar serta kuah satay yg sdp




2 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Dinda ku....Selamat hari Ibu...I miss you Dik!....Shiela..asap satay tu betoi2 memeriahkan majlis...sampai Akak ingat nak tolong call Bomba....I know...you are one GReat Mum!!Muaah!

Sheila Shafea berkata...

w'salam kak Watie tq sis same kita Selamat hari ibu heheheh

Tulah dah sampai npk kesana ye asap tu..ada bauk harum tak hehehe

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More