Jumaat, April 09, 2010

Puding Kasted Mangga

Hai semua, dah cukup2 lah tu hehehe ni last utk minggu ni.... naik jemu dok tayang manu mangga heheh kes bg pehabis demam mangga..kalau di simpan lama x elok pulak jadinya buah tu..lembik dan x ade rasa lg nak di buat jus pun jadi x sdp.....dapat le beberapa ketul letak dlm acuan...biasa buat puding jagung ni same lebih kurang resepi tp tukar buah jeee kalau nak makan besama susu pun sdp..
minggu last bagi pehabis manu mangga..heheh next week x tahu dmm manu
ape pula melanda...

4 ulasan:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam sheila...sedapnya puding kastad mangga tue..lam esbox pon ada mangga gak..tgk la klu rajen nanti leh buat!ha!nie nk ngangkut rantai yg cantik tuh!timakasih yer..nanti atie gantung kt umah,agak2 leher pon leh ker?hikhik

Sheila Shafea berkata...

W'salam atie hehe buat ye senng aje macam buat kasted jagung..gantung ye award tu heheh

izahdaut berkata...

salam kshiela..alahai tengok je puding ni rasa cam sejuk je anak tekak..nak skiitt

Sheila Shafea berkata...

w'salam izah daut hehe mmg sdp tau try buat ye resepi mcm buat kasted jaggung

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More