Selasa, April 27, 2010

Mee Maggi Soup

Salam..mee maggi soup lama x buat, pg ni pekena yg ringkas jelahhh..slep slpe slep semua mkn.. ade telur seorg sebiji dan buat sorg semangkuk mmg sah habis punya.. tu tambah sos cili kalau nak pedas..x pe sekali sekali tau jgn selalu
 pekena pulak time panas tu yg sdp

4 ulasan:

indahhouse berkata...

salam kak sheila,
megi sup ni buh perencah tak kak? special tu nampak. teringat My Hubby, kalu makan megi, tak makan nasi pun takpe. kalu saya, makan megi rebus, pastu msti kembung perut. haru betul. hihi

Sari Yusa Ibrahim berkata...

slurppppppppppppppppppp! i likeeeeeeeeeeeeeeeee!

Sheila Shafea berkata...

W'salam indahhouse taruk perencah sekali..nak masak tumis mcm biasa le bawang sikit dan taruk fish boll ke sosej,fish cake dan sayur mayur..pecahkan telur

Sheila Shafea berkata...

hai Sari meh le nak rasa hehe

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More