Khamis, April 22, 2010

Chicken Chop

Hai semua n3 manu dinner mlm ni..hem memandangkan pg tadi dah bf gan nasi lemak so masing2 request nak makan yg lain x nak ambik nasi so snng lah sggt x payah nak memikirkan nak msk lauk ape.....kira dah lama juga x buat chicken chop bhn2 salad pun just potong2 je tinggal grg ayam, french fried & buat souse black pepper..hem mkn konyang2 ye...
hemm oren tu just buat tambah seri ...kenyang le pulak pekena sepingan ni..



2 ulasan:

Kaseh NazLieza berkata...

uih...nmpak sedap menikam kalbu gitu...ehehehe

Sheila Shafea berkata...

hai kaseh heheh sdp lee simple je manu tu jus grg aym gan serbuk rati ssalut kan jeee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More