Rabu, April 14, 2010

Macorani Chicken Gurata

Hai semua besiaran di ptg rabu jeng jeng masih panas lg ni...lega le Mr.laling coling2 kata mlm ni x yah msk ye ye...nasib sy dah buat manu utk minum ptg boleh le alas perut haha dan smlm jejalan npk kat rmh geng kita yg dok di negara matahari terbit tu E-na Zarina -Lovely Kitchen sdp le pulak resepi ni....bhn2 mmg sah ade dlm simpanan so ptg ni ape lg membakar le kita...dapat buat dua try aluminium bulat..pehhh kenyang ... semerbak bau cheese..x leh selalu sgt mkn cam ni nnt debab hahha
rupa dlm selepas di bakar sdp tau perlu cuba resepi boleh dpt kat rumah E-na Zarina- nalovelykitchen.blogspot.com ye..bila bahan semua dah masak saya gaulkan sekali dgn white sause separuh bg ade rasa kemudian tuang dlm bekas pembakar, lebihan white souse tu curah kat atas dan taburkan cheese
ni pic yg sebelum di bakar...
nak rasa pedas mkn mkn boleh lah tambah tabaco or chilli sause.
E-na thank's ye resepi yg sdp ni


2 ulasan:

E-na Zarina berkata...

Salam kak Sheila...
sedap kn kak...tambah lg klu yg suka rasa creamy...mlm kelmarin E-na buat seafood pulak request dr mr hubby utk dinner sampai supper! sesuai utk mmbesarkn pinggang kan...ngeeee :-p

Sheila Shafea berkata...

w'salam E-na Zarina best tu buat yg seafood nyam nya hahah membesarkan pingang dan sebahagian dgnnya hahahha

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More