Rabu, April 21, 2010

Macorani Soup

Salam utk semua...uuhuuuu..bagi ceria2 sikit pepagi ni..jom bf gan macurani soup pehhh kenyang sesagat leee.. mari le kita hirup menghirup..fv ank2 ni dlm tu semua ade sayur .ayam, fish ball nak sdp lagi tambah kicap dan sos cili lg best masa mkn tu...jom sarapan dulu
behasiat lg megenyangkan...ank2 kecil pasti sukakan, x pedas pun..sbb cili kecil tu x di ketuk
biarkan sebiji dua dlm sup..
selera masing2 nak lg sdp time nak mkn tu perahkan asam limau,
tambah kicap sikit dan sos cili baru kauwwww



4 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Dah keluar sup pulak dah pagi-pagi ni......mesti segar jer badan lepas hirup sup tu kan!!! Nak tumpang semangkuk boleh??

Sari Yusa Ibrahim berkata...

lamanya tak makan sup macarena.. hehe.. slurppppppppp!

Sheila Shafea berkata...

hai k.watie yee sehar bugar lg..peh kenyang bagat ni...boleh kak mari leee byk lg ni....nyam nyam

Sheila Shafea berkata...

hai Sari ye kee lama x mkn mari sini akk suap kan..ade masa boleh buat ye pasti ank2 suka

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More