Isnin, November 02, 2009

Tempahan Kek Marble



Hai..tempahan dari ita wangsa maju lg ..hari khamis lepas ita ada oder dua biji kek utk di bwa balik ke Kg.,,, utk hari ni ita oder kek marble utk bwt mk2 kat office di esk (selasa ) beliau suruh letak calor2 cikit hehee so sy buatkan 3 calor dlm kek tu..alamak sorrylah x dpt nak tunjuk dlm kek tu yeee org punyahehe next time bila sy buat for diri sendiri leh lah potong negok rupa kat dlm kek tu yeee Tq ita..

Tq pada Pn. Aniza Md. Nor from DRB Hicom siang2 dah tph utk raya haji

* Tempahan kek semperna Hari Raya Haji dibuka skrg
Kek Coklat Moist & kek Marble
Sebarang petanyaan sila sms or email sy TQ

2 ulasan:

Watierman berkata...

Wah murah rezeki..dah siap dapat tempahan...

Sheila berkata...

boleh le dari x de ape nak buat kat rmh..ade jg yg nak di begakan akk cam ne dah mula biz kee cepat jgn tuggu lama2 ...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More