Rabu, November 18, 2009

Ikan Grg Belada@Sambal



Salam hai semua harap kekawan ceria di pg rabu ini nyeee..haa ni nak n3 lauk dinner semlm heee msk yg simple je...kebetulam Mr.laling ade kerja luar di Nilai semlm balik pun lambat sy pun melengah lengahkan msk hehehe..ank2 pun x kisah mkn ape yg ade ...tp kalu perut dah lapar msk ape saja pun sdp yetak ....layan yeee ikan sambal ni

8 ulasan:

Watierman berkata...

Salam Shiela..semalam Akak buat cencaru belah belakang...sumbat sambal...hihi...tak masuk n3 lak semalam...sibuk pasang banner kat blog..nak buka business lah katakan..hahaha...TQ yer bagi semangat untuk Akak menceburi bidang ni...

Hubby cakap...kalau meletihkan..sgt tak payah...hohoho...kena lagi semangat lah ni...!!!

nadya omar berkata...

akak, sy pure trganu, mmg gila mkn ikan ,,real tolak ayam n daging kalu dpt ikan, hhahaha,, sedapnya la semua msakan akak, rasa nk g umah akak, ..hehehehe,,

watierman: GOOD LUCK, chaiyokkkk2...

nadya omar berkata...

real * rela

ain berkata...

salam kenal shiela.. lamanya tak buat ikan goreng berlada ni. bdk2 tak suka ikan sgt. sedapnya klu mkn ngan sayur lemak.

Sheila berkata...

salam k.Wati
wah sdp tu encari sumbat..bukan main promot yeeehehesame2 kita kak..dari x de ape buat tu elok lah biz kecil2lan utk megisi masa lpg...kuatkan semgat kak...kita kena kedpn...

Sheila berkata...

hai nadya-
ehhh org ganu kito kee ni wah nape tak goyak awal2 ganu kat area mane...pekena sata sdp ni heheee

chaiyokkkk2

Sheila berkata...

hai ain-
hemmm sdp mkn dgn lauk ape pun ye ke bdk2 x suka...bg ikan kembung jelah hehehehe

nadya omar berkata...

saya kt marang trganu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More