Sabtu, November 07, 2009

Spagetti



Salam...harap cihat ye di hari2 cuti begini hehee n3 ape yek hari ni...hemmm nak mkn ape dah lapar ...jom kita pekena western pulak ..ni kiranya penyakit M dah sampai melanda...lunch ni mkn spagetti je ye ank2 ku...nnt utk dinner pandai2 lahhhh hemm yg pasti mlm minggu mkn luar yeeyeyee alamak x dpt lah nak tegok Sehati Bedansar...mlm ni pulak ade finel Piala Malaysia Kelantan vs N9 hemmm melepaslah..oklah bebalik pada hidangan sy ni... kuah tu sy taruk aym je...tp kalu nak lagi best taruk daging lg kawwww.. sy cedok mana yg ade dlm peti tu....ok semua jemput layan...

2 ulasan:

nadya omar berkata...

sedapnya,, akak, pe kata letak cara2 nk wat resipi ni,,

Sheila berkata...

salam hai nadya omer mmg sdp sgt senang je but nadya leh dpt resepi kat Myr byk kat situ pilah je yg mane bkenan yeee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More