Jumaat, November 20, 2009

Cekodok Pisang



Salam Semua dipagi jumaat yg betapa nyam dan indah ini sejuk jugak eee cuaca diluar.....dan selamat becuti lah pada ank kita semua hari ni akhir pesekolahan thn 2009...amboi dah ade plan nak ke mana scholl holiday ni cuti cuti m'sia...hehee nagok bajet leee dulu..tahu x pe...kalau dah lama cuti tu jgn lah dok saja paham2 jelah buat something yg berfaedah..baik lah ni manu Bf pagi sy last day sekolah ni Bf yg simple2 ok... cekodok pisang haaa ambik seorng seketol ye.. buat besor cpt sikit siap...hemm sdp betapa gebunya cekodok ni...jemput

7 ulasan:

Chik Mi berkata...

nak cekedok sikit buat bespes dipagi hari

ain berkata...

bestnya mkn cekodok pisang ngan air teh o pns di pg yg sejuk2 ni!!!

Watierman berkata...

Ha...nyaris gak tadi nak wat kan untuk reena..ada pisang 3 biji lagi kat peti tu...rasa cam sekali Along cekak jer dah habis...nanti lah beli pisang sikit lagi baru wat...Akak ambik kat sini jer lah...sebab si MIMI pun ambik sebiji jer kan...!

indahhouse berkata...

Salam kak sheila,
nak breakfast sini lak. ada lagi tak, kak? ;)

nadya omar berkata...

laparrr...

E-na Zarina berkata...

mkn cekodok kat sini la...he he

Sheila berkata...

hai Chik Min-
boleh apesalah nya ade lg ni mai lah dtg..

hai ain-
best kan pekena pulak pns2 yg baru grg pehh...

hai K.watie-
tulah kalau x dah sehati sejiwa kita hari ni heee mai lah ade lg ni kita mkn sesame..

hai indahhouse-
ade lg 2 ketul hehee seorg satu biji yeee...

hai nadya-

halahai ciannya dia lapar ye mai sini cpat nnt habis pulak ...terbang tau hehee

hai E-na Zarina-
mai cpt dtg ambik semmentara ada lagi ni lambat2 hbs pulak kena ngap hehee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More