Isnin, November 16, 2009

Mee Suah



Salam semua dia pg hari isnin yg betapa digin dan mendung ni...nasib jemuran hampir kering almaklum lah mmg sy setiap hari mendobi sebelah mlm dan terus sidai ...bila dah pagi lembab2 kering leeee..tu yg sebelah pg x byk kerja nak buat..baiklah ni n3 for my BF pg ni,,,mmg dah lama nak makan mee suah ni dpt resepi dari mber facebook si Diana yg comel tu,..senang je masak mee ni mcm mee meggi juga just buat sup campur gan sayur n bhn2 lain kalau nak letak pun boleh .. aym, fish boll, udg & telur.. masukan mee suah bila kuah dah mendidih tutup ape siap di hidangkan,,kalau ade cili kicap lg bast... mee ni leh dpt kat pasa raya bhg mee2, peketnya jernih tulisan merah kat belakang peket pun ade tulis cara2 nak masak..nak lihat lebih jelas mee ni klik pd gbr ...jemput sarapan ..

8 ulasan:

nadya omar berkata...

tumis2 je ni kn2?

Sheila berkata...

hai nadya -
ye tumis je bwg pastu buat sup yeee

Watierman berkata...

Shiela sedapnya..cuaca mendung2 makan tu...dulu kecik2 Mummy selalu wat kan....Hubby & family tak pandai makan sup ni....
TQ for continuous support...I really appreciate it!

DH berkata...

Sedapnya..
Mee Suah ni masakan orang mana yer?

Sheila berkata...

salam k,watie-

tulah mkn pns2 sodap yeee nagok pada org juga ade yg suka sy pun baru first time rasa

Sheila berkata...

hai DH -

actully sy baru mencuba..resepi chinese food

lina_pg berkata...

mee suah ni,nmpk cam bi hun..xprnh mkn la mee suah ni tp nmpk sedap..kna lak time2 ujan hirup kuah pasti licin..

Sheila berkata...

lina pg-
ye same lah sy pun petamakali mkn ni requet dr ken suruh try mee suah ni

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More