Rabu, November 25, 2009

Bakul Dari Surat Khabar Lama



Salam semua alhamdullilah pg ni cerah nya....bZ ke semua suri2...pikir nak masak juadah raye yeee..heeebaik lah n3 hari ni projek ank2 di rmh dari x ade ape nak buat tu nik kraf bakul dari surat kabar..kitar semula ape yg ade.. teruja negok kat rmh K.Zuraidah ..rasanya cikgu Seni Visual Pendidikan..betul kee..bakul ni x siap dgn sempurnanya.. biasalah ade yg jarang2 baru nak mencuba..bdk2 kalau main gan gunting, kertas and gam cepat je nak buat sepah... so dari besepah baik buat something yg berfaedah..Adik sofea cepat siapkan antie Zuraidah nak negok pas ke tidak nak bg markah tu......

5 ulasan:

Watierman berkata...

Kreatif..dan inovatif

Sheila berkata...

salam.k.watie
heee ni kerja ank si sofea tu biasalah bab bega membega bagi kat dia..mamanya pun tolong cikit2...tolong negok heeeee

Zuraida berkata...

Salam..Bagus semangat berkobar-kobar nak buat bakul tu.Kalau ada bakul lama-lama yang dah rosak,boleh cover dgn anyaman suratkhabar tu..Nak cantik lagi, boleh cat/spray,boleh buat painting...ala-ala Inggeris. Tak gitu? Cubalah siapkan..baru boleh bagi markah kan?

Sheila berkata...

salam antie Zura nnt sofea siapkan yeee tunggu tau...heee

shila with basket berkata...

Awak ada tutorial x,buat bakul kertas yg cam lam gambar tuh

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More