Jumaat, Januari 08, 2010

Taugey Goreng Bebola Ikan


Hai ini pula lauk sayur dinner mlm ni dua lauk besama kurma aym td ok tu...ratah je sayur ni ..sebelah mlm jarang sy ambik nasi  kecuali yg balik kerja penat tulah yg mkn nasi hehehehe lapar ye...grg janggan layu sgt nnt x sdp lembik... yg buat best bila mkn bebunyi ragup taugay grg tu ok..jemput

4 ulasan:

Watierman berkata...

Alahai Shiela fav. Along gak ni..except tomato tu dia tak suka..the only sayur yg dia suka makan..taugeh & fishball...sawi tak nak langsung!Kalau Reena dgn Nizam kutip fishball jer!

Sheila berkata...

Salam k.watie- hehe tulah mmg simple je kat dlm rmh ni pun sayur yg gini je jalan tomato tu utk yg tua je mkn hehe..kalau sawi pun yg hijau bunga kuning baru jln sbb manis..

Kaseh NazLieza berkata...

wah...bgus ni wat menu diet..must try it...

Sheila berkata...

hai kaseh - hehe tulah ratah je taugay pun murah nak sdp grg gan tauhu sekali

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More