Khamis, Januari 14, 2010

Mee Kari Goreng


Siap Mee Kari Goreng


Hai semua n3 manu lunch hari ni hehehe x msk nasi pun  tukar selera sikit ..hari ni buat mee grg bekari pernah mkn keee sdp tau  senang dan semple je just tumis mcm biasa bhn basah tu kemudian masukan kuah kari ayam dlm 1cawan then masuk sayur2 serta mee kacau dan masak sehingga hingga empuk mee tu ..kalau ade balance kuah kari  jaggan di buang boleh guna simpan dlm peti dan boleh di guna kan buat mee kari grg ni kalau nak bekuah tambah lah air sikit ..kalau nak kering biar sampai kuah tu pekat..boleh lah di angkat dan di hiaskan selamat mkn jemput..x cuba x tahu hehehe

2 ulasan:

indahhouse berkata...

salam kak sheila,
oh, rupanya kuah kari bole buat mee kari goreng. lom rasa nih. lenkali ada balen kuah kari, nak try la .

Sheila berkata...

Salam indahhouse yee sdp try tau..kira mcm mee kari jugak cuma di gaul dan grg sekali try yeee

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More