Selasa, Januari 12, 2010

Sambal Sotong Kembang


 
sambal sotong kembang

Hai semua n3 lauk diner semalam kalau nak mintak sorry dah habis hehe leeee sotong pun ade 3 ekor je..kena ratah oleh ank2..x sempat mkn nasi dah tinggal janggut sotong habis camne nak kasi hehehe..ok layan je nnt next time beli leh msk lg yee

4 ulasan:

wawa berkata...

sedapny.......terus mintak kat bos nk kuar lunch awal...hehe

Sheila berkata...

salam wawa hehe mintak kat bos kuar lunch awal cari sambal stg yee kat kedai mkn puas2

Watierman berkata...

Minggu ni..tak de stok sotong ni...infact...bekalan tak banyak...napa tah..ikan pun tak banyak choice...laut bergelora kot!!
Hubby Akak punya fav. tu!! Akak tak berapa..infact Reena tak suka ..anak2 lelaki semua bedal!!

Sheila berkata...

salam ye ke kak..x pe next week insyaallah ade lah kot stok lauk basah di market tu..dulu sy pun x gemar sorong ni...ank n suami yg suka.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More