Jumaat, Januari 15, 2010

Gulai Ayam Masak Serai


Gulai ayam masak serai




Hai n3 pula manu ke 2 tghari ini...last stock lauk for hari ni hehehe mmg dah bajet hingga hujung minggu ngam ngam lauk basak habis ... mlm ni kita dinner kat luar ye Mr.laling hehehe  CEO nak rehat  dari memasak jgn mare nnt kena jual....gulai ayam serai buat x pedas pun ssb ikan bakar dah taruk cili...dua2 manu pedas x leh mkn pulak...kalau ade kentang lg best ..tp stock ktg pun dah licin...ok layan yeee jemput mkn tgahari...

4 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak sheila,
sambungan dr post ikan bakar :
nak tumpang makan lauk ni skali ya? kihkih.

[s][u][e][h][a][n][n] berkata...

ok gak lauk ni..xde kentang pon licin kalau dapat makan nih..nyum nyum

Sheila Shafea berkata...

salam indahhouse - boleh ape salah nya mmg di jemput dtg ...

Sheila Shafea berkata...

salam suehann- hehe tulah mmg licin jemput hehehe

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More