Khamis, Januari 28, 2010

Sambal Sotong Kembang & Lemak Kubis


sambal sotong kembang & Sayur lemak kobis

nak ke ambik lah...hehe


cedok kuah tu baik2 ye nnt tumpah pulak....

Salam utk semua... dah mkn tghari ke ..ni lauk simple2 je utk lunch hari ni..dah tahap hujung2 minggu stock pun bekurangan yeee sehari dua nnt betambah lah balik hehehe...sambal sotong kembang ni fv ank2 sy kurang gemar sotong kembang ni....nak bg bekuah sikit masakan sayur lemak kubis rencahkan ikan bilis...ok jemput mkn...

9 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Ini memang menu yg ngam sgt dengan tekak family akak..except..sotong rendam tu akak makan kuah jer...tapi memang padan sgt dengan lemak kobis tu..boleh habis 2 pinggan ni!

ita cutevirus berkata...

ppeeeerggghhhh seriau saya tengok sotong tu... benar² menggugat jiwa dan raga..

Sheila Shafea berkata...

Salam k.watie hehe ye ke kak same mcm saya kurang sotong kembang ni..tp ade juga tempias masuk ke mulut hehe..jemput mkn kak

Sheila Shafea berkata...

Hai ita hehe tegugat yee jom gi tesco cari sotong nnt ptg leh masak hehe

Fiza Nordin berkata...

ni menu saya semalam ni kak......simple tp menyelerakan!

Sheila Shafea berkata...

salam fiza ye kee..dekat tu sehati sejiwa hehe

AZIAN berkata...

baru saja berlaukkan lemak putih mcm gitu. Tapi makan dengan sambal gesek.

Sheila Shafea berkata...

salam azian ye ke- hehe simple tp sdp yg pentik kenyang kan heheh

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More