Khamis, Januari 14, 2010

Sup Ayam Campur

 
Sup Ayam campur




Hai semua dah mkn malam ke tentu dah kenyang yeee... n3 manu mkn mlm sy..memandangkan lunch sy tegahari tadi just masak mee kari grg je so mlm ni kena terun dapur masak mkn yg panas pula..x susah pun bhn2 dah ade... sup ayam campur ni semua cukup dgn sayur tepilih... yg ank2 mkn lee, fish boll, tauhu kembang semua cukup nak ratah begitu saja pun sdp..ok layan masakan ni...

4 ulasan:

kakpah berkata...

salam pagi. lama kakpah tak datang sini.

Sheila berkata...

Salam k.pah selamat pagi juga

indahhouse berkata...

salam kak sheila,
sup sup ni saya suka!

Sheila Shafea berkata...

salam indahhouse mmg best mkn begitu saja pun ok

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More