Rabu, Januari 20, 2010

Maggie Goreng Sedap


Maggie Goreng Sedap



Hai semua dah breakfast ke pg ni.... just buat maggie grg sdp hehe campur sayuran & ayam mmg best dah lama pulak x buat manu ni..seperti biasalah ank2 & Mr.laling bawa bekal utk alas perut pagi ni...balik dari dinner mlm tadi terus sy sediakan bhn2 utk dimasak, bagun pg just terus tumiskan saje maggie pun dah siap di celur mudah kan..ok seperti biasa pg ni pekena dgn milo panas..rmh ni pagi2 mesti nak ade milo kalau tidak x kenyang hahaha ok layan yee jemput bf sekali

2 ulasan:

Kaseh NazLieza berkata...

nyummi2...sdpnyer megi tu kak...maklomlah tgh lapor ni..

Sheila Shafea berkata...

salam kaseh hehe sekali sekala mmg sedap kena mmg ni..selalu sgt muak hehe jemput

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More