Khamis, Januari 07, 2010

Melawat Abah Di PPUM


 

Salam di pg khamis hrp kekawan semua sihat2 belaka..ni story semlm petang pegi lg melawat abh, npk berangsur sihat..Alhamdullilah selamat menjalani pbedahan pada hari isnin baru ni..ni lah ke bzan sy bila ptg2 gi negok abh di hospital. syukur semunya selamat tp masih lg belum di tangalkan tiup di bahagian saluran kencing mungkin hari ni doc baru nak try cabut negok macam mana boleh buang air kecik mcm biasa ke tidak? harap2 hari ni abh boleh kuar hptal..Lepas ni satu lg dah menunggu buat Dialesis for buah pinggang pula aduhhh kena buat seminggu 3 kali..Sedih betul nagis dah ni ( masa menaip).....Di sini sy megambil kesempatan megucapkan terima kasih yg x terhingga pada kekawan yg medoakan abh sy, ucapan anda semua amat sy hargai...

8 ulasan:

Watierman berkata...

Salam Shiela..typing error kot tu...abah ke abg yg kat PPUM tu Dik...kalau abang pun Akak caya jugak..tak nampak tua sgt pun!!
Syukurlah semuanya berjalan lancar & Abah Shiela semakin sembuh...Insyaallah...Amin!!!

Sheila berkata...

Salam k.watie hehe Tq3 Abah lah kak mmg dia awet muda hehe

idayusof. berkata...

Salam Sheila.Harap abah Sheila cepat sembuh n pulih spt biasa.Apatah lagi dgn hadirnya 2010 ni moga kita semua dianugerahkan kesihatan yg baik.

PUTERA2PUTERI berkata...

salam akak.....
semoga abah akak cepat2 semboh.....amin..

Sheila berkata...

Salam idayusof- terima kasih byk ye atas cucapan itu sy amat hargainya

Sheila berkata...

Salam Putera2puteri- tq3 x terhinga dgn ucapan itu sy harap begitu juga

~Yatt~ berkata...

salam kak sheila..
harap akak bersabar ye..kena rajin2 buat dialisis tu..jangan miss..saya doakan semuanya selamat & kesihatan abah akak bertambah baik..

E-na Zarina berkata...

Salam kak...ha ah awet muda abah akak! semoga cepat sembuh dan harap akak n family sabar mghadapi dugan ini..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More