Khamis, Januari 28, 2010

Cucur Ikan Bilis


Cucur ikan bilis

sedap & ragup

Masih panas

Salam di pg khamis..harap pg ini semua ceria-ceria ye...pg ni kita bf gan cucur ikan bilis...sdp dan ragup adunan mlm td dah buat awal simpan dlm peti bagun pagi just di grg je senang kerja...nak sdp bawang merah grg dulu then baru masuk dlm adunan..bancuh sekali gan syur serta ikan bilis yg di siat dua...ok ape lagi jemput sarapan nak minuman sekali ke ...air baru nak bancuh kalau lambat buat sendiri ye hehehe layan...

8 ulasan:

Azita Zain berkata...

sekali sekala sarapan yg simple2 cam gini memang best!!!

Kaseh NazLieza berkata...

kak shiela ni mmg so rajin la..

ita cutevirus berkata...

memang harum kalo bawang tu goreng dulu... nyamann.....

Watierman, rmanbkr berkata...

Wah Shiela..Akak tak tahan betoi dengan presentation ko siap ada rantai mutiara gitu...ni nak join sekaki ni!!CLASS...

Sheila Shafea berkata...

Salam Azita Zain- hehe tulah nak nya kalau ade teman do sebelah hehe laju je megunyah

Sheila Shafea berkata...

Salam Kaseh - heee rajin nak mkn dik hee mailah rmh le mkn same

Sheila Shafea berkata...

salam ita ye betul grg garing sodap bwg tu...nyam nyam

Sheila Shafea berkata...

Salam k.watie - tegelak saya ni hehe nak bg posing sikit heheh bg cun pagi2 ni hehe jom pekena same

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More