Jumaat, Januari 08, 2010

Ikan kembung Grg Taucho



Hai semua for lauk dinner mlm ni just msk yg semple je.. ikan grg masak taucho ank2 pun suka lauk ni..nasi pulak panas2 tangkap selera gitu..sy seperti biasa lah sebelah mlm x ambik nasi just meratah lauk je kerjanya hehe ok jemput mkn mlm yee

4 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak sheila,
Pandai kak makan taucu. saya ni, penah makan lauk yg masak taucu, tapi tak reti nak masak guna menda nih. saya org pantai timur, jakun skek. hihi

PALATABLE berkata...

Salam Sheila ...mengancam sungguh lauk ni ya...

http://treatntrick.blogspot.com

Sheila berkata...

salam indahhouse hehe yeke mmg sdp kalau mals tu ni lah lauk yg snng di msk..org pantai timur ke abe kawe pung orge pantau timur gak...melur

Sheila berkata...

hai Palatable- hemm mmg megancam try le

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More