Sabtu, Januari 30, 2010

Donat

 
Donat & Teh O 


jemput sarapan besame...

Salam di pagi sabtu..cuti yeee ade plan nak kemane2 ke cuti tiga hari ni bg yg di kawasan wilayah ..isnin ni cuti hari wilayah pula yeeee..hemm g main boling & tegok wayang ok gak kan anyaway..yg pasti kena settelkan yg kat rumah dulu byk kerja dah menunggu...seperti biasalah CEO dapur kerja byk nak di buat hehehe..ok lah kita Bf dulu isi perut snng nak buat kerja..pg ni pekena donat... lama x uli meguli..dpt lah dlm 10 ketul buat pun x byk pehabiskan stok tepung balance buat cucur kemarin...seorg dua ketul kenyang hehehe ok jempun Bf..Layan

6 ulasan:

Watierman, rmanbkr berkata...

Salam Shiela...wah kembang bolat elok jer donat mu itew....hehehe...nak update...cam malas pulak....Selamat berhujung minggu

Sheila Shafea berkata...

Salam k.watie hehehe tebam resepi dari rmh Hana Jepun hehehe..slamt juga berehat buat akk

fathur-net berkata...

salam kenal, donatnya enak. bagi dikit donk

Sheila Shafea berkata...

salam fathur-net bolah sehh ambik saja gitu..

kakchik berkata...

Assalamualaikum Shiela. Menariknya donat tu, nampak macam donat kat Giant je.

Seronok la org KL cuti byk hari. Kakchik pun cuti hari ni tapi cuti MC.

Sheila Shafea berkata...

salam kakchik-
hehe gebu resepi dari hana jepun mmg naik cantik giant punya kurang gulanya..cuti sakit ke

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More