Khamis, Januari 14, 2010

Cucur Sayur


Cucur Sayur


Bahagian dlm cucur

Salam semua, salam sejahtera di pg khamis..pagi ni Bf gan cucur sayur dah lama rasannya x buat cucur..sdp tau nak bg ank mkn sayur ginilah caranya cincang semua bg halus campur sekali dlm adunan..sdp di cicah gan sos & mayo... jemput bf sekali

4 ulasan:

indahhouse berkata...

Salam kak sheila,
apa khabar kak? bayk terlepas cite ni. baru tau, kak kurang sihat. Saya doakan kak cepat sembuh ya, dan ceria selalu. :)

cucur sayur tu nampak sedap,kak.

Watierman berkata...

Rasanya tak jalan juga kalau kat umah Akak...dia orang ada sayur detector kat mata dgn lidah dia orang shiela oo!..Abahnya bangkang mula2 sekali habih tu cam mana???

Sheila berkata...

salam indahhouse sihat2 gini je kena selalu follow ubat..tp kena happy lee terima kasih berkat doa kekawan tu insyaAllah

Sheila berkata...

Salam k.watie heheh x cuma belum tahu mmg x terasa sbb syr2 yg di buat pun yg terpilih je...anyway nak buat cucur ape pun bolehhhh semua jln hehehe

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More