Khamis, Disember 24, 2009

Set Buah Buahan




Salam semua besiaran di mlm hari ...n3 set cwn beteko buahan ni npk cantik sangat mintak kebenaran dari Mil...ni koleksi yg dah lama sy curi pandang dlm gobok cantik Mil tu heee ..niat dia hati nak jugak pujuk keneng2 mintak bwk balik Ke Kl set ni...kena pandai pujuk ni...hrp2 dpt lah kat menantu pompuan sorg ni hehehe..set ni katanya dari thn 80an kira baru jugak lah...sebelum ni ade juga ter perasan kat rmh org set ni time sy kecik2 dulu..bdn set ni seramik jalinan bakul dan ade paten buah buahan tempatan..npk englishkan..ok layan yeee

4 ulasan:

Watierman berkata...

Akak ada set jagung...tapi yang kecik cute jer!! Buat semak almari jer....!Perempuan....!!!

zures berkata...

aduyai...tak tahan tgk teko tu...sememangnya menjadi pujaan hatiku...betullah kan kalau perempuan cepat betul rambang mata....

Sheila berkata...

salam k.watie heee mmg rasanya semak almari tp ni semua minat dah hobi masing2...

Sheila berkata...

salam zurea - yee semua pada diri sesorg minat dah hobi..tp bg sy belum teruk lg hobi ni menular... keiginan ni biasa2 jeee just utk suka2...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More