Jumaat, Disember 04, 2009

Ais-Crem Coklat



Hai semua n3 kali ni bukan dari mama dia ye ni kerja ank dara yg x tahu ape nak buat kat rumah ni kes baca Majalah Bintang yg keluaran ke berapa pun x tahu ...rasanya dia dok megemas bilik sambil baca koleksi Majalan Bintang terjumpa resepi ais-crem dlm tu ..dia mintak kebenaran dulu nak buat...actually ais-crem mmg dah ade dlm ais box tu... just dia mendeco saje le nilah hasil kerja ank dara seorg ni ...di tambah pula gan serbok milo and hiasa sdp pulak tu....

8 ulasan:

Watierman berkata...

Nyum....sedap...kasi idea untuk minum petang ni!!!

HALAMANKU berkata...

ice-cream....coklat...? walau cuaca sejuk....tak kira...nak juga...bestnyer...

Sheila berkata...

hai k.watie ni kerja si sofea le..habis di deconya..jgg boleh mkn hee

Sheila berkata...

hai erma hee ank akk punya ker ja di taburnya serbuk milo kat atas tu nak ke mailah sini heee

mama-D berkata...

Sejuk2 nie best gak pekene Ais krim kn?? hemmm nyum3..delicious...

[s][u][e][h][a][n][n] berkata...

nak ckit...huhuhuhun :p

[s][u][e][h][a][n][n] berkata...

nak ckit...huhuhuhun :p

Sheila berkata...

hai D- heee kwn baik kasih punya kerja heeee..mailah ajak kasih sekali heee

hai Sue..cepat2 dtg nnt habis sebekas...

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More