Rabu, Disember 02, 2009

Asam Pedas Ayam



hai n3 kali ni lauk for lunch sy hari ni...hemm biasa buat ikan or dgg kali ni aym pulak..sdp sunguh..buat kuah yg pekat tu dah wajib kalau cair x de emmm... cara masak pun sama kalau nak pekat tu ade yg taruk buah keras..sy x taruk pun..separuh resepi letak lada hitam ..yg ni pun x taruk cuma air je krg sikit coz aym megeluarkan air..... lawanya ulam timun dan ikan grg masih dah cukup jemput mkn...

4 ulasan:

Watierman berkata...

Ni mesti masakan org Johor...yer tak Sheila???

E-na Zarina berkata...

skrg ni tgk yg org lain masak sumenya terliur jer...he he

Sheila berkata...

heee hai..rasanya kot...biasa buat ikan je try ayam sdp pulak akk cuba tau.. simple dah senang sgat..next time nak wat lg

Sheila berkata...

hai E-na Zarina- tulah biasa mcm tulah negok org punya best..akk pun gitu gak..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More