Khamis, Disember 10, 2009

Cekodok Pisang Kembong



Hai dah siap minum ptg keeee hemmm ptg ni lapar sikit perut cos x ambik lunch langsung td..ade pisang sikitu buat le cekodok kembong ni....mlm2 sikit baru le masak nasi...tp kalu ikutkan lepas kenyang ni dah sure lepak dpt TV ye takkk heee cekodok buat besar senang sekali ngap x payah lama kat dapur perut dah lapar ni hee lagi pun ade projek nak buat dah menanti..baiklah jemput layan sarapan petang sy heee

2 ulasan:

Watierman berkata...

Minta 2 bijik mesti kenyang kan!!! Sebab Sheila kata besar kan!!!La..lalalala senang hati dapat cekodok free!

Sheila berkata...

hai k.watie hee boleh pe salahnya...sy siap bekal kan lagi nak keee..

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More