Rabu, Disember 09, 2009

Hiasan



Hai...n3 hiasan pulak...actually jam gantung tu di beli oleh Mr.laling masa bekerja di Korea 2 thn lepas ...so mcm dah boring je negok warna tu kan ...rasa nak je makeover jam tu.. tp kena tanya tuannya dulu pandai2 buat krg lain jadinya, kalau tuannya kata ok bolehlah sy mendeconya. Rasanya cantik calor ape yek pink or white...bagilah cadangan sikit heeee.....love gantung tu hasil craf yg sy buat..pernah di siarkan di sini kalau kekawan perasan...ok layan dulu akan ku ubah wajah mu...

4 ulasan:

Watierman berkata...

Rajin betoi Sheila..tak boleh duduk diam...!!

Sheila berkata...

salam k.watie-
heee dok diam bila negok TV n tidor jeee..akk tu ape kurang nya..rajin msk pg2 lagi dah bangun buat bekal cik abg...heee

Uncle Lee berkata...

Hello Sheila, I was at Watierman's place makan laksa dia nak check out nampak your callsign...you have a beautiful name...'Sheila Shafea'....
Saya tekan brake buat U turn busybody disini.

I love that clock, very nice. Ada bunyi kuat? I think every hour ada 'tong tong tong'? Ha ha.
You have a nice day, Sheila and keep a song in your heart, best regards, Lee.

Sheila berkata...

Hai Uncle Lee-
Tq so much....i also like the clock..
Shafea is my son and my girl name gabungan Shafiq and sofea

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More