Rabu, Disember 30, 2009

Ikan keli Salai Masak Lemak Cili Api


Salam hai n3 lauk lunch sy hari ni pg ni cpt sikit turun kena turun ke dapur cos tghari nnt nak htr abah sy ke ppum..nnt sy story hal abh sy ... anyway  kita layan dulu manu ni ikan keli salai msk lomak... pehhh sdp..cuma cili api x taruk byk takut podas perapi hehe ..mulalah perut buat hal seisi rmh x dpt mkn pulak..jemput mkn dulu ye yeee...

8 ulasan:

Kaseh NazLieza berkata...

nyum2...cedapnyer...nk cket kak..

E-na Zarina berkata...

dtg tgk je ni...E-na x mkn ikan keli..hu huu

[s][u][e][h][a][n][n] berkata...

hoh...pasti sedap n sukar nak masak :p

AZIAN berkata...

Salai sendiri ke ikan tu?

Sheila berkata...

salam kaseh Nazlieza- sdp mailah dtg mkn hehe

Sheila berkata...

salam E-na Zarina - hehe ade org mmg x mkn ikan ni...

Sheila berkata...

salam Sue- hehe kalau bab siang suruh org pasar buat ..balik jas msk jee

Sheila berkata...

Salam Azian- salai sendiri atas para hehe x lah dlm oven je..kalau payah sangat nak salai boleh juga digrg garing pastu masuk dlm kuah lemak...habis cerita

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More