Rabu, Disember 23, 2009

Di Kedai Makan My Mil & Fil





Salam besiaran n3 kali ni di kedai mkn mama/ayh mentua sy di Bt.7 Sg.Gau, Temerloh...kedai ni sudah lama beoperasai dari akhir tahun 70an zaman dulu kedai ni warong biasa aje.. makin lama makin betambah kemudian membesar seperti skrg..Alhamdullilah..beoperasi dari pagi hingga petang..seperti biasa mknan pg dan tghari disediakan. selain nasi campur ade juga manu lunch nasi ayam, mee celup, rojak mee dan mee kari...time tgh hari mmg ramai pelangan ..terutama nasi aym mmg habis dulu...sy kalau balik kesini mmg relex habis x pyah turun dapur hehe ape lg mkn kedai lee kira sape yg balik sini seminggu pun dah cukup.. nnt akn dptlah hasilnya..hasil kenaikan berat badan hahaha tahu x pee... balik Kl mulalah nak berdiet.. yg best kat kedai ni ape lg juadah ikan patin masak asam tempoyak lahhh ade juga pelangan dari Kl nak dtg singah mkn siap tempah suruh msk manu ni...ok ni yg dpt sy story buat setakan ini..ade time story lagi layan dulu pic yeee...

4 ulasan:

Watierman berkata...

Oh a...Shiela balik Temerloh lah ni yer!!!! Jadi ke datang Penang/???

Sheila berkata...

Salam k.watie yee minggu ni kat rmh mil..insyaAllah masih dlm pebincangan..

pak long berkata...

salam..
apa menu spesel kat kedai tu..?

Sheila berkata...

Salam pak long dah tentu rojak mee, nasi ayam, ikan patin asam tempoyak, ayam bakar..nyamm

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More