Jumaat, Disember 04, 2009

Roti Gulung Sardin



Salam semua.. dua hari ni npknya pagi2 dah hujan yee..apepun kita besyukur dgn ape yg ade ..baiklah dah Breakfast ke semua heee pg ni jom kita pekena roti gulung sardin dgn milo panas nak....teriginlah pulak dah lama x mkn sardin... ingat nak buat lauk for lanch tp ank2 dah request suruh buat manu ni utk Bf hemmm ok gak yekkk sempatlah Mr.Laling jamah seketul dua sebelum g opis..utk salutan kulit tu sy buat mcm bancuhan tpg grg pisang ... telebih dahulu roti tu di lepirkan dgn pencanai betujuan bila grg minyak x meresap byk..kemudian masuk inti sardin gulung and celup je dlm adunan tpg pastu grg... tos dgn kichen tisu...jemput BF...

7 ulasan:

E-na Zarina berkata...

Sedap tu! klu dapat seketui dua lagi sedap...he he

[s][u][e][h][a][n][n] berkata...

pas kat cni ckit...hahhahaha nyam2

Sheila berkata...

hai E-na Zarina - jumlah teman akk sarapan ni x de gang leeee heee

Sheila berkata...

hai Sue - heee boleh2.... cepat capai amboi ade 2 ketul lg ni heeee

Watierman berkata...

Okay...okay...macam dok panggil temankan jer Shiela ni....dah datang dah ni...!!!

Sheila berkata...

salam k.watie heee hem baru ade teman yg best bleh dok menyambang hal sesama heee

Sheila berkata...

hai d'Amor- mee grg sdp jugak tu..nak cikit

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More